Реклама

Lexus izlaidīs modeli ar LFR indeksu

Lexus oficiāli paziņojis, ka vienam no jaunajiem modeļiem būs LFR indekss.
Patiesībā mēs runājam par īstu superauto. Uzņēmums tikai ziņoja, ka šobrīd ir zināmas problēmas ar modeļa nosaukumu. Jums ir jāsaprot juridiskās detaļas. Šim darbam Toyota Motor atvēl vairākus mēnešus. Automašīnai jābūt pilnīgi unikālai.

Eksperti liek domāt, ka mēs zināmā mērā runājam par leģendārās Electrified Sport automašīnas koncepcijas kopēšanu. Tomēr šī informācija vēl nav apstiprināta. Superauto parametri ir pārsteidzoši. Inženieri norāda, ka modelis līdz 100 km/h spēj paātrināties tikai 2 sekundēs. Un ar vienu akumulatora uzlādi pietiek 690 kilometriem. Ir arī īpaši automātiskie režīmi, kas ievērojami uzlabo dzinēju veiktspēju.

Toyota Motor ir uzlabojis arī elektrisko krosoveru UX300e. Modernizācija visvairāk ietekmēja akumulatoru. Uzņēmums bija neapmierināts ar pārdošanas līmeni (atgādinām, ka modelis ir pārdošanā kopš 2019. gada). Klienti sūdzējās, ka baterijas izrādījās ļoti vājas. Teiksim, ar vienu uzlādi bija iespējams nobraukt tikai 400 kilometrus (tas ir ļoti, ļoti maz).http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/
6-12-2022, 16:06
1320 skati
  
Automašīnu testa braucieni, autosporta ziņas, pārskati, raksti automašīnu entuziastiem, automašīnu diskusija, skatieties video. Resursa dizains ir pārdomāts līdz sīkākajām detaļām, lai katrs apmeklētājs pēc iespējas ātrāk un precīzāk varētu atrast nepieciešamo informāciju. Cilvēki nāk pie mums pēc informācijas - un pēc padoma.

Jebkuru vietnē ievietotu materiālu izmantošana ir atļauta, ja ir saites uz vietni. Šeit varat rakstīt visu par vietni.