Реклама

Vējstikla nomaiņa - kā tas notiek

Vējstikla maiņa

Diemžēl agri vai vēlu gandrīz katrs auto entuziasts saskaras ar situāciju, ka viņam ir jānomaina vējstikls un tam var būt vairāki iemesli - plaisas vai skrāpējumi, kuri var veidoties no apledojušiem vai bojātiem logu tīrītājiem. Plaisu rašanās iemesli arī ir dažādi, straujas temperatūras maiņas, auto kuzava deformācijas, akmens uzsitumi, un, protams, cilvēku neuzmanība. Šajā gadījumā atliek tikai dažas iespējas – viena no tām ir izmēģināt dažādus 'life hacks' no interneta, piemēram, plaisas aizlīmēšanu ar speciālu līmi vai stikla pulēšanu. Bet visbiežāk visas šīs metodes neattaisno iztērēto laiku un naudu. Pareizākais lēmums būtu sazināties ar speciālistiem un pajautāt cenu vējstikla remontam vai nomaiņai Rīgā. Jaunu stiklu cenas mūsdienās vairs nav tik lielas, un jauns stikls noteikti būs labāks par remontētu stiklu. Dažas nelielas stikla problēmas darbnīcā var salabot bez nomaiņas, tādējādi samazinot remonta izmaksas, taču to drīkst darīt tikai profesionāļi ar nepieciešamajām prasmēm, instrumentiem un materiāliem. Auto stika nomaiņa ir diez gan specifisks un sarežģīts process, kurā ir jāievero pareizā tehnoloģija, un lai to veiktu kvalitatīvi, ir vajadzīga pieredze un profesionāli instrumenti. Modernie auto ir aprīkoti ar dažādiem sensoriem, kā lietus sensors, gaismas sensors, svīduma sensors, un pat ar kamerām, kas lasa ceļu apzīmējumus un ceļazīmes. Līdz ar to, vajadzīgs aprīkojums, lai tie visi devēji, darbotos arī pēc stikla nomaiņas.

Profesionālo stikla remonta pakalpojumu klāstā ietilpst:

  • auto stiklu uzstādīšana;

  • plaisu remonts;

  • vējstiklu pārlīmēšana;

  • stilkla dekoratīvo moldingu nomaiņa.


Kad ir ieteicams nomainīt vējstiklu?
  • ja stikls ir pilnībā izsists;
  • ja plaisas vai skrāpējumi var traucēt vadītāja redzamību;
  • vecuma pazīmes, smalki stikla virsmas bojājumi, balti plankumi stūros.

SIA StikluMeistars.lv veic visus iespējamos auto stiklu darbus ar profesionāliem instrumentiem un meistari ir ar vairāk kā 15 gadu pieredzi. Visiem pie mums uzstādītiem auto stikliem ir ražotāja garantija 12 meneši.

Zvaniet un mēs atradīsim pareizo risinājumu jūsu problēmai.

Auto servisiem piedāvājam veikt visus ar auto stikliem saistītos darbus jūsu servisa telpās! Ātri, ērti, kvalitatīvi!

T.29638531http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/
7-12-2023, 00:19
197 skati
  
Automašīnu testa braucieni, autosporta ziņas, pārskati, raksti automašīnu entuziastiem, automašīnu diskusija, skatieties video. Resursa dizains ir pārdomāts līdz sīkākajām detaļām, lai katrs apmeklētājs pēc iespējas ātrāk un precīzāk varētu atrast nepieciešamo informāciju. Cilvēki nāk pie mums pēc informācijas - un pēc padoma.

Jebkuru vietnē ievietotu materiālu izmantošana ir atļauta, ja ir saites uz vietni. Šeit varat rakstīt visu par vietni.