Реклама

Hibrīda Mazda MX-5 iegūs jaunu dzinēju

Jaunajam Mazda MX-5 hibrīdam vajadzētu iegūt jaunu dzinēju, kā arī vairākus citus papildinājumus, lai padarītu modeli konkurētspējīgāku mūsdienu plaukstošajā tirgū. Tajā pašā laikā par modeļa pilnu elektrifikāciju netiek runāts, lai gan Mazda gatavojas līdz 2030. gadam visus savus automobiļus pārcelt uz elektrisko vilci.
Jaunais dzinējs hibrīdam būs diezgan ekonomiskais Skyactiv-G 1.5 ar 132 ZS. un 152 ņūtonmetru griezes moments. Taču būs arī jaudīgāks variants, jau pie 184 ZS. un 205 ņūtonmetru griezes moments. Strādā abi iesācēji, gan ar mehāniku, gan ar tradicionālo sešpakāpju automātu automašīnai.

Salonā tika nomainīts kārtīgs, kas saņēma lielāku ciparnīcu, kas imitē analogās ierīces. Turklāt ir nedaudz uzlabota multivides sistēma, kas tagad atbalsta jaunākās lietojumprogrammu versijas. Kopumā automašīna izskatās pienācīgi, neskatoties uz vispārējo inovāciju nabadzību.
Ārēji krosoveram ir jauni diski, sporta virsbūves komplekts un visuresoša LED optika. Tomēr, godīgi sakot, visi šie pieskārieni lieliski iekļaujas automašīnas tēlā un tāpēc patiks jau estētiski gudriem Mazda zīmola faniem.http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/
18-03-2024, 21:16
1278 skati
  
Automašīnu testa braucieni, autosporta ziņas, pārskati, raksti automašīnu entuziastiem, automašīnu diskusija, skatieties video. Resursa dizains ir pārdomāts līdz sīkākajām detaļām, lai katrs apmeklētājs pēc iespējas ātrāk un precīzāk varētu atrast nepieciešamo informāciju. Cilvēki nāk pie mums pēc informācijas - un pēc padoma.

Jebkuru vietnē ievietotu materiālu izmantošana ir atļauta, ja ir saites uz vietni. Šeit varat rakstīt visu par vietni.