Реклама

Genesis G80 Sport iznāca ar jaunu šasiju

Atjauninātais Genesis G80 Sport nonāca masveida ražošanā ar jaunu šasijas versiju. Modelis saņēma arī daudzus kosmētikas jauninājumus un vairākus tās spēkstacijas uzlabojumus. Kopumā mums ir ko pastāstīt par šo sporta auto ar nelielu korporatīvā spīduma uzliesmojumu.
Četru durvju sedans G80 savā pamata versijā izrādījās ārkārtīgi veiksmīgs auto. Elegants interjers, izsmalcināta virsbūve un diezgan augsta griezes momenta dzinēju līnija veicināja strauju premium modeļa popularitātes pieaugumu. Protams, automašīnas sporta versijas izskats bija tikai laika jautājums.

Novika var paķert veselu virkni sporta atribūtu, tostarp milzīgu spoileri, raksturīgos diskus, lielisku virsbūves komplektu un optiku. Salonā tika nomainīta priekšējā sēdekļu rinda, kas, neskatoties uz to sportiskajām aprisēm, jūtas diezgan atbilstoši un ērti.
Protams, tas saņēma sporta versiju un tā jauno dzinēju, ko pārstāvēja ļoti patīkams benzīna četrinieks ar 370 ZS. un 520 ņūtonmetru griezes moments. Pretējā gadījumā šī versija neatšķiras no oriģināla, kas šodien demonstrē elegantu pārdošanas līmeni.http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/
3-04-2024, 16:49
1283 skati
  
Automašīnu testa braucieni, autosporta ziņas, pārskati, raksti automašīnu entuziastiem, automašīnu diskusija, skatieties video. Resursa dizains ir pārdomāts līdz sīkākajām detaļām, lai katrs apmeklētājs pēc iespējas ātrāk un precīzāk varētu atrast nepieciešamo informāciju. Cilvēki nāk pie mums pēc informācijas - un pēc padoma.

Jebkuru vietnē ievietotu materiālu izmantošana ir atļauta, ja ir saites uz vietni. Šeit varat rakstīt visu par vietni.