Реклама

Crossover Renault Kaptur Intense nonāca sērijā

Elegants franču krosovers Renault Kaptur Intense nonāca masveida ražošanā. Automašīnas stiprā puse būs tās interjera un eksterjera dizains, kā arī ļoti labs komfortablu iespēju komplekts. Automašīna tiks pārdota tās dzimtās Eiropas tirgū, kā arī ASV un Ķīnā.
Auto izrādījās ļoti spilgts, pateicoties divu toņu virsbūvei, firmas diskiem un dizaina atpakaļskata spoguļiem. Izceļas arī interjers, kurā dominē tie paši divu toņu motīvi kombinētajā sēdekļu polsterējumā. Viduskonsole, sēdekļi un durvju kartes ir dekorētas ar skaistām šuvēm.

Tagad par dzinēju līniju, kuru šeit pārstāv plašs benzīna un dīzeļdzinēju klāsts. Jaunākais motors rada pieticīgu 114 ZS jaudu. un 156 ņūtonmetru griezes moments. Vidēji var paļauties uz spēka agregātiem ar 150 ZS. un 250 N*m. uz klāja. Transmisija ir manuāla vai automātiska.
Tirdzniecībā modelis solās parādīties līdz šī gada rudens beigām. Tajā pašā laikā automašīna būs pieejama uzreiz visos aprīkojuma līmeņos, tostarp greznībā, kas piedāvās jaudīgāku multimediju sistēmu, kā arī vairākas papildu komfortablas iespējas.http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/
16-11-2022, 17:13
1296 skati
  
Automašīnu testa braucieni, autosporta ziņas, pārskati, raksti automašīnu entuziastiem, automašīnu diskusija, skatieties video. Resursa dizains ir pārdomāts līdz sīkākajām detaļām, lai katrs apmeklētājs pēc iespējas ātrāk un precīzāk varētu atrast nepieciešamo informāciju. Cilvēki nāk pie mums pēc informācijas - un pēc padoma.

Jebkuru vietnē ievietotu materiālu izmantošana ir atļauta, ja ir saites uz vietni. Šeit varat rakstīt visu par vietni.