Реклама

evR450 elektriskais superauto

Austrālijas inženieru firma Varley Electric Vehicles, kas specializējas rūpniecības, militāro un civildienesta vajadzībām paredzētu transportlīdzekļu (ugunsdzēsības un medicīniskās palīdzības) izstrādē un ražošanā, paziņoja par gatavību izlaist valstī pirmo luksusa elektrisko transportlīdzekli – superauto evR450. Saskaņā ar Džona Betīni vadītāja teikto, evR450 demonstrē plašās iespējas un progresīvus sasniegumus elektrisko transportlīdzekļu tehnoloģijās.

Viņš uzsvēra, ka elektrotehnoloģiju turpmākā attīstība varētu radīt interesantākus sasniegumus elektromobiļu jomā. Tomēr elektromobilim evR450 potenciālo pircēju pagaidām nav, lai gan ziņa par tā iznākšanu izraisīja ievērojamu interesi vietējā presē.Kas attiecas uz evR450 pārdošanu, tad šī jautājuma risināšanā var rasties zināmas grūtības. Lieta tāda, ka Austrālijā ir diezgan grūti iegūt atzinumu par jauna produkta atbilstību tehniskajām prasībām. Dokumentācijas iegūšanas procedūra ir daudzpakāpju un ārkārtīgi ilgstoša.

Visticamāk, auto tiks pārdots ārzemēs. Saskaņā ar ražotāju plāniem automobilis pārdošanā nonāks 2012.gada sākumā, un tā cena būs vismaz 200 tūkstoši Austrālijas dolāru.Par tehniskajiem parametriem izstrādātāji stāsta, ka ar rokām saliekamais evR450 elektroauto ir ātrāks par Porsche. Automašīna 911. Ātrumu 100 km/h tas uzņem gandrīz 4 sekundēs. Tiesa, Džons Betīni piebilst, ka šis apgalvojums pagaidām balstīts tikai uz teorētiskiem aprēķiniem. Uzņēmums joprojām rūpīgi sargā informāciju par dažiem automašīnas tehniskajiem parametriem, taču droši zināms, ka superauto svars ir 1250 kg. Zem elektromobiļa pārsega ir uzstādīts pāris maiņstrāvas motoru un 24 kW akumulators.evR450 akumulatoram pietiek jaudas 150 km nobraukumam. Akumulatora uzlādes laiks ir astoņas stundas. Iespējams uzstādīt ietilpīgāku akumulatoru, kas palielinās nobraukumu bez uzlādēšanas līdz 300 km. Varley Electric Vehicles ir iesaistīts arī citos interesantos projektos. Jo īpaši viņa patentēja jaunu akumulatora uzlādes tehnoloģiju. Jaunā akumulatora iezīme ir tā, ka to var uzstādīt uz jebkura transportlīdzekļa neatkarīgi no tā izmēra; Izmantotās Bridgestone riepas. Starp citu, atsauksmes par bridgestone b250 var palasīt, piemēram, vietnē vsezdorovo.com - būtībā tās visas ir pozitīvas.http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/
29-12-2022, 04:20
1324 skati
  
Automašīnu testa braucieni, autosporta ziņas, pārskati, raksti automašīnu entuziastiem, automašīnu diskusija, skatieties video. Resursa dizains ir pārdomāts līdz sīkākajām detaļām, lai katrs apmeklētājs pēc iespējas ātrāk un precīzāk varētu atrast nepieciešamo informāciju. Cilvēki nāk pie mums pēc informācijas - un pēc padoma.

Jebkuru vietnē ievietotu materiālu izmantošana ir atļauta, ja ir saites uz vietni. Šeit varat rakstīt visu par vietni.