Реклама

Jauns Chevrolet Cruze

Pēc tam, kad uzņēmums General Motors mainīja jaunās paaudzes Chevrolet Cruze izlaišanas laiku, darbs pie automašīnas precizēšanas kļuva arvien interesantāks pasaules automobiļu kopienai.

 Veselu gadu modelis joprojām būs izstrādes un uzlabošanas stadijā. Gaidītā 2014. gada rudens vietā līdz jaunā Cruz parādīšanās brīdim būs jāgaida līdz 2015. gada decembrim.. Uzņēmums jaunā produkta iznākšanu aizkavēja nevis tehnisku, bet gan mārketinga apsvērumu dēļ. Iespējams, viņiem bija vajadzīgas vizītkartes, kuras var viegli pasūtīt šeit. Pašreizējā Cruise modeļa versija turpina interesēt patērētājus. Chevrolet nesteidzināja lietas, bet nolēma maksimāli palielināt pašreizējās automašīnu saimes modeļu krājumus, kas sastāv no sedana, piecu durvju hečbeka un universāla. Pašreizējā Chevrolet Cruze popularitāte nespēj mazināt kaislības ap tā gaidāmo jauno versiju. 2012. gada vasaras beigās pasaules sabiedrībai kļuva zināms vēstījums, ka topošā Cruze paaudze izmantos koncerna globālo platformu – savu D2XX indeksu. Modelis būs pirmais General Motors pārstāvis, kas piedzīvos jaunās tehniskās bāzes nopelnus. Līdz 2018. gadam šī šasija tiks izmantota 2,5 miljoniem automašīnu. Pavisam nesen publiskoti spiegu kadri no jaunā Chevrolet Cruze interjera. Viņu vērtējums ļauj spriest par modeļa interjera radikālu pārskatīšanu. Tiks nomainīta viduskonsole un stūre, modernākus vaibstus iegūs instrumentu panelis un ventilācijas sistēmas sānu gaisa vadi. Kopumā ažiotāža ap jauno Cruze turpinās. Spriežot pēc jaunās informācijas, automašīnai vajadzētu pārsteigt un iepriecināt Chevrolet sērijas fanus.http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/
25-02-2023, 12:16
1180 skati
  
Automašīnu testa braucieni, autosporta ziņas, pārskati, raksti automašīnu entuziastiem, automašīnu diskusija, skatieties video. Resursa dizains ir pārdomāts līdz sīkākajām detaļām, lai katrs apmeklētājs pēc iespējas ātrāk un precīzāk varētu atrast nepieciešamo informāciju. Cilvēki nāk pie mums pēc informācijas - un pēc padoma.

Jebkuru vietnē ievietotu materiālu izmantošana ir atļauta, ja ir saites uz vietni. Šeit varat rakstīt visu par vietni.